Harjoitukset

Hyvää oloa ja monipuolista treenaamista

CrossFit on monipuolista kuntoilua ja sopii kaikille ikään, sukupuoleen tai kuntotasoon katsomatta. Harjoitukset perustuu toiminnallisiin, ihmiselle luonnollisiin liikkeisiin. Harjoituksissa ei nähdä keskitettyä yhden lihasryhmän harjoittamista, vaan kehoa liikutetaan kokonaisuutena. Pyrkimys on kehittää ihmiskehon kaikkia kymmentä ominaisuutta samaan aikaan, tavoitteena luoda mahdollisimman monipuolinen kokonaisuus. CrossFitissä kehitettävät ominaisuudet:

  • Hengitys- ja verenkiertoelimistön kestävyys
  • Lihaskestävyys
  • Voima
  • Liikkuvuus
  • Teho
  • Nopeus
  • Koordinaatio
  • Ketteryys
  • Tasapaino
  • Liiketarkkuus

Harjoituksissa yhdistellään painonnosto-, kehonpaino- ja kahvakuulaliikkeitä, sekä juoksua, soutua ja naruhyppelyä. Harjoitukset ovat pääasiassa lyhytkestoisia, intensiivisiä ja täysin muokattavissa jokaisen kuntotasolle sopivaksi. Aloittelijalle annetaan mahdollisuus kevyempitehoiseen treeniin, kun samanaikaisesti kokenut harjoittelija pystyy repimään itsestään tehoja irti. Näin ollen CrossFit sopii kaikille ikään, sukupuoleen tai kuntotasoon katsomatta.

 

 

CrossFit Peruskurssi

CrossFit peruskurssilla opetellaan turvallisia ja tehokkaita liiketekniikoita, sekä tutustutaan CrossFit:in erilaisten harjoitusten muodossa. Sopii kaiken kuntoisille ja ikäisille liikkujille. Tule mukaan ja ilmoittaudu peruskurssille!

CrossFit Wod

WOD (Workout of the Day) on valmentajien ohjaama päivän harjoitus, joka sisältää harjoitusohjelman mukaisen harjoituksen. Harjoitusten tavoitteena on kehittää monipuolisesti urheilijan eri ominaisuuksia, minkä vuoksi harjoitusten luonne ja sisältö vaihtelevat päivittäin. Suoritettu CrossFit-peruskurssi vaaditaan.

CrossFit Basic-Wod

Toiminnallista ja monipuolista harjoittelua rauhallisempaa tahtia etsiville. Basic-Wodeilla harjoitellaan tekniikka edellä voima- ja kuntoharjoitteita. Sopii erityisesti aloittelijoille sekä kevyempää harjoittelua hakeville. Ei vaadi CrossFit-peruskurssia. Tunneille pääsee myös kertamaksulla.

CrossFit Wod+

Aktiivisten harrastajien lisäharjoitusohjelmointi niille ketkä haluavat vähän enemmän.

OpenGym

24/7 käytössä olevalla omatoimiharjoittelualueella pääset treenailemaan milloin vain kuukausi tai kertamaksulla.

Painonnosto

Painonnostotunneilla keskitytään painonnnoston perusliikkeisiin eli rinnallevetoon, työntöön ja tempaukseen. Tunnit ovat pitkälti tekniikkapainoitteisia, mutta välillä kolistellaan myös isompia rautoja omien voimien ja taitojen rajoissa.

Endurance

Pidempikestoisia harjoituksia, joissa ei tehdä teknisesti vaativia liikkeitä, vaan keskitytään eri sykealueilla tapahtuvaan kestävyysharjoitteluun. Ei vaadi CrossFit-peruskurssia. Tunneille pääsee myös kertamaksulla.

Gymnastic

Gymnastic eli voimistelu tunneilla keskitytään harjoittelemaan CrossFit:tissä käytettyjä voimisteluliikkeitä sekä yleisiä voimistelutaitoja.

Palvelut

Järjestämme valmennuksia ja harjoituksia yrityksille ja ryhmille. Sekä toteutamme yksityisvalmennuksia aloittevista liikkujista kilpaurheilijoiden fysiikkavalmennuksiin. Tutustu palveluihimme.