Palvelut

Tuntitarjonta

CrossFit Mikkelissä pääset harjoittelemaan monipuolisesti ja ohjatusti ryhmissä. Peruskurssilla opetellaan turvallisia ja tehokkaita liiketekniikoita, sekä tutustutaan CrossFit:in erilaisten harjoitusten muodossa. Peruskurssin jälkeen pääset mukaan monipuoliseen tuntitarjontaan. CrossFit Basic-WOD ja Endurance -tunneille pääset osallistumaan myös ilman peruskurssia. Tutustu harjoituksiin.

Itsenäinen harjoittelu

Mikkelin Kirjalan salimme tilat mahdollistavat monipuolisen itsenäisen harjoittelun haluamasi aikana. Myös aukioloaikojen ulkopuolinen harjoittelu on mahdollista.

Yksityisvalmennus

Teemme yksityisvalmennuksia aloittelevan liikkujan kokonaisvaltaisista harjoitusohjelmista aina kilpaurheilijoiden oheisfysiikkaharjoituksiin. Yksityisvalmennukset räätälöidään asiakkaan tavoitteiden mukaisesti. Varaa ilmainen tavoitteiden kartoitustapaaminen puhelimitse 040 6815405 tai sähköpostilla jaakko@crossfitmikkeli.com. Tavoitteiden kartoitustapaamisessa tehdään yksilöllinen suunnitelma valmennuspaketista asiakkaan kanssa ja käydään läpi kustannusrakenne.

Yksityistunnit yritykset ja ryhmät

Järjestämme yksityistunteja ja Tyky-päiviä ryhmille, kuten kouluille, yrityksille ja kaveriporukoille.

Henkilökohtaiset yksityistunnit:

Jäsenille 65€ (60min)
Ei jäsenille 95€ (60min)

 

Salitilojen vuokraus

Voit myös vuokrata tilojamme omaan harjoituskäyttöösi tai muihin tapahtumiin harjoitusohjelman niin salliessa.

Yhteydenotot
Jaakko Väyrynen
Valmentaja
jaakko@crossfitmikkeli.com
Puh. 040 6815405