Jaakko

11.11.2014

Olen Jaakko Väyrynen ja ihan oman kylän poikia. Sielu myytiin urheilulle jo aikoja sitten, joten aika luonnollisesti teen myös työtä liikunnan parissa.

Itselläni urheilu on ollut mukana jokapäiväisessä elämässä pienestä pitäen ja judo oli ensimmäinen laji jota tuli tahkottua ihan tosissaan. Nuoruusvuosina edustin judon nuorten maajoukkueessa ja kilpailin kansainvälisesti. Muutama kansainvälinen ja pari nuorten SM mitaliakin tipahti palkintokaappiin. Ohessa tuli saavutettua myös musta vyö.

Armeijan jälkeen tein aluevaihdoksen ja siirryin vapaaottelun puolelle kohtaamaan uusia haasteita. Vapaaottelu-ura lähti mukavasti käyntiin amatöörisäännöillä kilpaillessa, josta saavutuksena Suomen mestaruus ja Finnish Open -turnauksen voitto.
Voitokas amatööriura avasi tien ammattilaisotteluihin ja samalla tiellä olen vieläkin. Kovia haasteita on vielä tällä saralla tarjolla.

CrossFitiin ensikosketus tapahtui hyvinkin oma-aloitteisesti kun näin CrossFit-treenejä netistä. Laji näytti tosi mukavalle treenimuodolle omaa kamppailuharrastusta tukemaan. Kerran tuli kokeiltua ja siitä lähtien CrossFit on kuulunut vakiona harjoitusohjelmaani.

CrossFitin koukuttavuus omalla kohdalla, on sen mahdollistama haastavuus. Monesti treenin jälkeen on hyvinkin kuolevainen fiilis ja se on se, mikä motivoi minua treenaamaan lisää.

Koulutukset: 

CrossFit Level 1 Course
Kuntosalivalmentaja, Trainer 4 You
Personal Trainen, Trainer 4 You

Saavutuksia: 

Vapaaottelun ammattilaisura
Vapaaottelun amatöörien Suomen Mestaruus
Vapaaottelun amatöörien Finnish Open Voitto
Judon musta vyö
Judon nuorten SM mitaleja

jaakko@crossfitmikkeli.com