Marraskuun aikataulut

15.10.2014

Marraskuun On-Rampit (peruskurssi) myynnissä nyt. Ilmoittautuminen CrossFit Mikkelin myyntitiskille tai puhelimitse 040-1833976.

Marraskuun On-Rampit: 

On Ramp 10: MA & KE 19.30 – 20.30

On Ramp 11: TI & TO 19.30 – 20.30 (muutama paikka jäljellä)

On Ramp 12: TI & TO klo 07.30 – 08.30

**Huom. On Ramp 7 päättyy 11.marraskuuta.

aikataulutA5-marraskuu-web

Mikä ihmeen OnRamp?

OnRampilla tarkoitetaan peruskurssia, jonka aikana opetellaan CrossFit-harjoittelussa oleelliset perustekniikat, sekä totutetaan keho asteittain tehokkaan intensiteetin treeniin. Kurssin kesto on 4,5 viikkoa, sisältäen 9 treenikertaa, valmentajan opastuksessa. 

Kun OnRamp on suoritettu, pääset osallistumaan salin ohjelmointia noudattaviin treeneihin, tai treenaamaan salillamme omatoimisesti. 

OnRamp on jokaisella Suomen CrossFit-salilla omanlaisensa, mutta perusteet ovat samat. Jos olet käynyt meillä OnRampin, pääset treenaamaan myös muilla Suomen saleilla, ollessasi esimerkiksi työmatkalla. Samaan tyyliin muualla käyty OnRamp-kurssi mahdollistaa treenaamisen CrossFit Mikkelissä. 

OnRamp-kurssilla käytävät tekniikat koostuvat toiminnallisista liikkeistä. Vaikka et koskaan päätyisi harrastamaan CrossFitia, saat kurssilta varmuuden suoritustekniikoihin ja varmasti uusia ideoita omaan treeniisi.